8.11.15

I wish we were on the same mission

Det är meningen att man ska tro att man alltid vill vara med någon. Alltid vill älska och bli älskad och komma hem till någon. Det är inte bara meningen, det är också en förväntan, av sig själv, av alla andra omkring en. När ska man börja leva på riktigt, egentligen? Som om kärleken vore nyckeln till det riktiga livet, och allt annat. Ja allt det andra betyder inte ett skit. Kanske är det så för dem. Men för mig är precis det livet. Det är det mest värdefulla att få vara med mig själv. Att älska och älskas av mig själv. Ibland vill jag inte ens tänka på känslan av att någon annan älskar mig. Jag hatar den känslan ibland.

Han älskar mig mer än allt annat. Jag får höra det jämt. Han säger att han vill leva med mig tills han dör och att han ska göra allt för att mina drömmar ska bli verklighet. Han håller min hand när den hänger ensam. Han vill uppleva allt med mig.

Men allt han vill, allt han tänker och känner för mig är ändå inte nog. För när han lyssnar på mig så hör han mig inte. Han hör inte vad mina ord egentligen betyder, eller vad jag menar är bäst för mig. Han hör inte att hans kärlek inte kan fixa mig. Det som är sönder i mig, det är inte något som försvinner av att han älskar mig. Så han är inne i kärleksdimman som gör honom blind. Han vill ge mig allt i världen men han förstår inte att det inte är bra för mig, att det inte är vad jag egentligen behöver. Att vad jag behöver är min ensamhet. Ett lugn i stormen. En trygg zon i detta läskiga liv. Jag skakar fortfarande om nätterna, fast han finns där. Jag är fortfarande rädd.

Jag är det enda jag har, i slutändan. Den som håller mig hårt är mina egna armar som omfamnar mitt sargade jag. Det är mina tankar som räddar mig i mörkret och min blick jag möter i spegeln för att klara en till dag. Jag behöver ingen kärlek för det. Jag klarar inte att ha en sådan kärlek nu. Jag vet inte när jag orkar det igen. Men vad jag längtar efter, dagdrömt om länge nu, är känslan att bara vara med mig själv. Ingen att känna något för, oroa mig eller älska och behöva älskas av.

Det krossar mig att såra honom, att göra honom så ledsen som bara sådana ord kan göra. Det gör mig tyst, instängd i något vakuum av ledsenhet som inte försvinner bort. Jag hör knappt mina egna ord genom gråten. Men det är ett måste att göra så här. Jag klarar inte en till dag, jag måste få vara med mig, ingen annan. Jag måste få vara ensam. Trots att vissa inte förstår. Till och med mamma tycker illa om det. Världen misstror mig och mitt behov. Jag är ledsen, jag är ledsen att jag sårar honom, men jag förintas av att inte följa mitt hjärta.

Blandade känslor i sorgprocesser blandas med en värmande trygg känsla i magen som båda infinner sig. Jag måste balansera, måste våga göra det mest läskiga av allt. Jag saknar honom så otroligt, hela tiden. Men jag kan inte ignorera mitt inre längre.


4 kommentarer:

  1. Du gjorde rätt i att du lämnade honom. Han verkar inte förstå vad kärlek är. Han måste respektera dina gränser, dina behov och ditt sett att se på livet. Det gör han inte och det är inte kärlek. Du har behov av mycket avskildhet och det ok. Men han ser inte dig han ser bara det han vill se i dig och försöker tvinga dig att tillfredställa hans behov/ego. Du förtjänar bättre.

    SvaraRadera
  2. Jag är mycket glad över att dela min erfarenhet här, jag heter Brenda och jag var lyckligt gift. Inte förrän min man sa att jag fuskade honom, då blev vi båda gnagande par, han kunde inte tro, och han litade inte heller på mina ord så vi ansökte om skilsmässa, senare blev vi separerade och lovade att aldrig göra upp. Länge försökte jag gå vidare men jag kunde inte stanna utan honom, så jag började en strävan efter att min make skulle återvända, då hänvisades jag till Dr.IZOYA. En bra man jag stötte på, han kastade en kärleksförtrollning och fick min man tillbaka inom 24 timmar. med detta är jag här för att dela kontakten med Dr. IZOYA, nå honom via drizayaomosolution@gmail.com. Han är verkligen kraftfull och har specialiserat sig på följande frågor ...
    (1) Älska trollformler av alla slag. (2) Sluta skilsmässa. (3) Avsluta barrenness. (4) Behöver andlig hjälp.

    SvaraRadera
  3. Ett fantastiskt vittnesbörd om en trollformler som tog min man tillbaka till mig. Jag är lyckligt gift med en underbar och omtänksam man med två barn. Ett mycket stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog fallet till domstol för skilsmässa. han sa att han aldrig ville stanna hos mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom svår smärta. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allt utan resultat och han bekräftade att han har fattat sitt beslut, och att han aldrig ville träffa mig igen. Så en kväll när jag kom tillbaka från jobbet träffade jag en gammal vän till mig som frågade min man. Så jag förklarade allt för henne, så hon sa till mig att det enda sättet jag kan få tillbaka min man är att besöka en trollformler, för det är vad hon också gjorde för att vinna tillbaka sin älskare. Sedan följde jag hennes råd och hon gav mig DR WALE WhatsApp-kontakt:+2347054019402. omedelbart skickade jag ett WhatsApp-meddelande till DR WALE och berättade för honom om alla smärtor och problem jag står inför. DR WALE sa åt mig att inte gråta längre och att jag använder slappna av i mitt sinne. Efter mycket diskussion med DR WALE betalade jag för allt material och föremål som behövdes för att besvärja mig, och trollformlern försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min man om en vecka. Vilket fantastiskt uttalande!! Så han pratade med mig och berättade allt jag behövde göra. Sedan nästa vecka var det så förvånande att min man som inte ringt mig de senaste sju månaderna ringde mig för att informera mig om att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka till huset med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var tidigare med hjälp av DR WALE. Jag kommer att råda dig där ute att vänligen kontakta DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera